Lev din dröm

Hur många av de som har drömmar om att bli rockstjärnor eller fotbollsproffs tror ni faktiskt får sin dröm uppfylld? Jag tror nog att den siffran är ganska så låg om jag ska vara ärlig. Att våga ta steget och göra sin dröm till verklighet är det tyvärr inte så många som gör. Kanske tänker man ”Nej, det där kan ju inte jag göra” och istället sätter sig på ett helt vanligt jobb och drömmer vidare.

Många av dessa storslagna drömmar handlar om att man vill få uppmärksamhet, acceptans och även pengar. Att det är just så beror nog kanske på att det är just den biten av det hela som vi ”vanliga” människor får se. Vi ser skrikande fans och lyxiga resor, men sanningen är att det ligger mycket hårt jobb bakom det hela. Att ständigt vara på resande fot och att bli igenkänd när du går på gatan kan nog vara roligt för stunden, men det livet passar nog i längden inte för alla.

Självklart kan man leva ut sina drömmar utan att det ska gå till just dessa höjder. Vissa kanske har som dröm att vinna en jackpott på kasino och med den kunna leva livet utan att behöva oroa sig. Andra kanske drömmer om att starta familj eller driva eget företag.

Att få dessa drömmar att gå i uppfyllelse händer inte på bara en dag. Vill du ha en snabb livsförändring skulle iallafall jag rekommendera att till exempel betta på sport eller liknande och sedan hålla tummarna. För har du turen med dig så kan ditt liv förändras rejält!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *