Framkalla dina fotominnen

När man ska gå på konsert så vill man ofta kunna föreviga det man har varit med om med hjälp av sin kamera. Idag väljer tyvärr många i publiken att fokusera mer på detta än att njuta av själva musikupplevelsen, vilket jag kan tycka är lite tråkigt. Det är ju liksom inte varje dag som man har sina största idoler inom räckhåll och denna stund bör man då ta vara på kan jag tycka. Men genom fotografier kan man ju däremot minnas tillbaka till denna stund när man själv vill, så att ha med sig en kamera kanske ändå inte är så dumt.

Eftersom tekniken har gått så pass långt att vi idag fotograferar det mesta med våra mobiltelefoner så är det allt färre som väljer att framkalla sina foton. Att bläddra i ett vanligt fotoalbum har idag ersatts med att scrolla genom kamerarullen på mobilen. men att framkalla sina kort är faktiskt något som du idag kan göra enkelt helt själv.

Hos 112ink.se hittar du allt du kan behöva för att spara dina minnen i form av fotografier. Du kan här beställa hem bläckpatroner till en mängd olika modeller av skrivare samt olika sorters papper. Utöver detta kan du även köpa en hel skrivare eller andra produkter som kan vara användbara på kontoret såsom pennor, kuvert och mappar.

112ink säljer även transferpapper som gör att du kan föra över dina fotominnen på en tröja. Detta kan vara en utmärkt present att ge bort till någon som du tycker om, kanske med ett motiv av dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *