Bandit Rock

Rock är en av världens största musikgenre och den sägs ha uppkommit under 1950-talet. Inom genren rock finns det ytterligare genrer då rock är en väldigt bred musikstil och kan menas allt från hårdrock till glamrock till boogierock. Dem vanligaste instrumenten som används när rockmusik skapas är elektriska musikinstrument så som elgitarr, elorgel, elbas m.m. men även andra instrument som akustisk gitarr, piano och diverse slagverk används också.

I Sverige har vi endast en riktig rock-radiostation. Den heter Bandit rock och där spelas all typ av rock, gamla som nya hits dygnet runt. Stationen är en av radiobolaget MTG radio (modern times groups) stationer och har funnits sedan 1 november 2004.

Stationen anordnar mycket varierande program och bjuder bland annat på ”bandit most wanted”, ”rock på jobbet”, morgonshowen ”rivstart” samt mycket mer. Detta gör det till en varierad och bred rockstation som är både intressant och bra.

För att ta reda på vilken radiokanal bandit rock ligger på i just din stad kan du göra genom att gå in på hemsidan www.bandit.se. Där kan du även önska låtar och delta i olika tävlingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *